dilluns, 28 de juliol del 2008




Cap de setmana complet amb 3 baixades: St.Miquel de Balenyà, Monistrol i la més esperada, el karronkhan de Torelló!

St.Miquel de Balenyà

Varem començar el divendres a la tarda a St.Miquel on es disputava la primera baixada de carretons. Nosaltres ens ho agafàvem amb precaució i amb tranquil·litat ja que ens esperava un cap de setmana llarg. A causa de la poca participació i que la baixada era per rodes petites (menys de 20cm) varem fer 3 baixades d'exhibició i també practicar les ziga-zagues per pròximes curses i així veure les reaccions del carro.

Descripció del traçat: Una arrancada no gaire inclinada però que guanya pendent a mesura que es va avançant, té un parell de ziga-zagues on cal destacar la segona ja que al sortir-ne hi ha una mica de salt que es fa més complicat traçar bé.

Total participants: 12
Premi: No varem entrar en premis tot i fer el millor temps a 3 segons del segon
Vel.max: 47.6km/h

Monistrol de Montserrat

El dissabte a les 16h ens esperaven a Monistrol per realitzar la segona baixada del cap de setmana. Ja és conegut que Monistrol al trobar-se al peu de Montserrat hauria de tenir bones baixades però ens vam sorprendre al veure el traçat. Tenia un "sacacorchos" típic del circuit de laguna seca i una bona pendent on varem gaudir d'una baixada força ràpida.
Descripció del traçat: Amb una longitud de 800 metres i corbes ràpides que fan gaudir de la baixada. Com he dit abans s'ha de destacar la corba del "sacacorchos" i una pendent elevada en gran part del traçat.

Total participants: 8
Premi: Copa al carro més ràpid
Vel.max: 67.5km/h

Torelló

Finalment diumenge a la tarda arribava el gran moment, Torelló, casa nostra. Suposo que les ganes de guanyar i deixar una bona imatge ens van fer arriscar massa on en ambdues baixades vam perdre el control del carro a la corba del Frankfurt. En la primera ocasió malgrat sortir derrapant de la corba varem poder recuperar la traçada i marcar el 3 millor temps. En la segona havíem de d'anar més al límit per tal de baixar un segon que és el que havíem de recuperar si volíem sortir amb la copa de guanyadors. En aquesta ocasió també varem repetir la derrapada però aquesta vegada varem quedar girats del tot. Finalment un 3r lloc a casa nostra que no està gens malament però que ens hem quedat amb mal gust de boca sabent que podríem haver aconseguit millor temps.

Descripció del traçat: Un traçat excel·lent, es comença amb un pendent molt elevat i es continua amb corbes ràpides fins a arribar a un parell de ziga-zagues on es passa a una velocitat de 60km/h, llavors ve la corba més difícil del traçat, coneguda com la del Frankfurt. És una corba d'esquerres de 90º on el pas de vianant i una reixa del desaigua fan que es compliqui molt la traçada. Finalment hi ha una corba lleugera d'esquerres i la recta final.
Total participants: 23
Premi: 3r classificats
Vel.max: 66km/h




1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és un comentari...