dissabte, 10 d’abril del 2010

Victòria en la segona baixada del Campionat de Catalunya a Artés

L'equip torellonenc SpeedCarro RS ha aconseguit la victòria a la segona prova del Campionat d'Inèrcia de Catalunya en la prova disputada a Artés. Els torellonencs s'han imposat per només 3 dècimes de diferència sobre els Bahalarrampa, que han sigut segons. Igual que a la primera prova, a Súria, la igualtat ha sigut màxima i només SpeedCarro RS i Bahalarrampa han sigut capaços de baixar dels 30 segons.

La baixada era molt curta, poc més de 300 metres, i les diferències molt ajustades. Tot i això en la primera baixada cronometrada els torellonencs ja han deixat clar que marcarien el ritme i el seu temps ha sigut el millor amb 29,6 segons i sent els únics capaços de baixar de 30 segons. Els Bahalarrampa quedaven en segon lloc i a només 4 dècimes de diferència amb un temps de 30,0 segons.

Semblava complicat baixar més el temps en tant poc traçat però en una segona baixada estratosfèrica, Albert Crosas, Albert Jiménez i Roger Alemany han aconseguit aturar el cronòmetre en 29,3 segons, 3 dècimes més ràpids. Els Bahalarrampa també aconseguien baixar el seu temps però no suficientment.

Ara la classificació general queda amb un empat al primer lloc entre els SpeedCarro RS i els Bahalarrampa.

1 comentari:

Santi Furtet ha dit...

Així m'agrada, demostrant el potencial de l'equip!! Felicitats a tots per la gran victòria