dilluns, 25 d’agost del 2008

Cap de setmana per oblidar

A vegades es pensa que aquesta activitat no té risc i que si n’hi ha algun aquest és mínim. Aquest cap de setmana ens ha demostrat que això no és així i que les velocitats que poden assolir aquestes andròmines pel mig del poble poden arribar a ocasionar situacions perilloses tan pels participants com pels espectadors. Esperem que es recuperin aviat les persones que s’han vist involucrades en els accidents.

Manlleu El Poquí

El dissabte tocava la segona baixada a les festes de Gràcia de Manlleu. Aquesta cursa es va veure anul·lada a causa de l’accident que va patir un participant del carretó “Inèrcia” en la primera baixada. L’organització va decidir anul·lar la resta de baixades ja que al quedar-se sense l’ambulància no es podia continuar. Per sort el participant només va patir un tall a la cara que es va saldar amb uns quants punts.

Descripció del traçat: Un traçat on no hi ha complicació pel que fa a corbes però que té un asfaltat de ciment en mal estat.

Premi: Cursa anul·lada


St.Hipòlit de Voltregà

Diumenge es presentava una cursa interessant per la dificultat del traçat, per la gran afluència de públic i per la quantitat de carretons que participaven. De nou però, aquesta cursa va ser anul·lada per l’accident que va patir el carretó “pescallunes” al topar en l’últim revolt contra els assistents causant varies víctimes que van haver de ser traslladades a l’hospital. A causa d’aquest accident es va decidir anul·lar la resta de les baixades. Esperem que es recuperin aviat i que la pròxima vegada siguin conscients que no tots som nens de 10 anys amb rodes de “carro del súper”.

Descripció del traçat: Molt pendent de principi a fi amb força dificultat en gran part del recorregut. A destacar d’aquest tram la corba final on s’arriba a gran velocitat i una ziga-zaga molt tancada on el més petit error et fa impactar contra la palla.

Premi: Cursa anul·lada