diumenge, 17 d’agost del 2008

Cap de setmana "tècnic"

Cap de setmana llarg i amb moltes baixades, en el nostre cas, 4!! Agrair el diumenge a en Kiko per haver vingut amb nosaltres a gaudir de la nostra afició.


Seva

El nostre cap de setmana començava dijous a Seva! Era la primera vegada que s'organitzava aquesta baixada i no van tenir en compte que arribarien carretons amb diàmetres superiors a 20cm i no van fer dues categories. Esperem que l'any vinent facin les dues categories ja que nosaltres també volem copa i cava ;) De totes formes van ser baixades divertides ja que varem baixar en dues ocasions més d'un carretó alhora.

Descripció del traçat: Força planer en la part inicial amb poca dificultat excepte en una ziga-zaga que per les nostres dimensions del carretó ens obligava a frenar en excés. Tenia l'asfalt molt nou i això permetia que el carro s'aguantés sense problemes.

Total participants: 16
Premi: No n'hi havia per la nostra categoria tot i marcar el millor temps
Vel.max: 51.3km/h


Manlleu

Aquesta baixada és una de les esperades a la comarca d'Osona no per longitud del traçat sinó per la magnifica corba d'uns 110º amb molta pendent que atrau a molts espectadors i també a molts carretons. A causa d'aquesta corba van haver-hi força accidents deixant fins a 5 carretons retirats.

Descripció del traçat: Com he dit s'ha de destacar la paella que hi ha ja que s'arriba d'un pendent molt elevat i s'ha de fer una corba de d'esquerres molt forta i seguit d'una de 90º de dretes. El traçat és curt però només per fer aquestes corbes ja val la pena!

Total participants: 23
Premi: Copa, panera i pernil al carretó més ràpid
Vel.max: 50.6km/h

Capellades

Dissabte ens desplaçavem 130 km per anar a la desconeguda baixada de Capellades. Quina agradable sorpresa al arribar i veure un excel·lent traçat! Era la primera vegada que s'organitzava i la veritat que vem quedar molt satisfets d'aquesta baixada pel traçat i per la gent que hi havia. Esperem que l'any vinent vinguin molts més carretons i pugui ser més competitiva ja que al ser el primer any no hi havia molts participants.


Descripció del traçat: Traçat amb força pendent de principi a fi en una carretera estreta i bastant bruta al trobar-se sota una pineda. Té forces corbes ràpides i fins a un total de 4 paelles.

Total participants: 7
Premi: 1r premi al carretó més ràpid, obsequi de samarretes i 5 vals per realitzar esports d'aventura
Vel.max: 57.6km/h


Cubelles

Finalment dissabte a la tarda tocava l'anunciada baixada de Cubelles. Amb molts carretons amb una bona organització però amb una baixada molt curta i poques corbes. S'ha de destacar la gran afluència de públic. En aquesta baixada varem tenir el nostre primer accident en una baixada cronometrada on desgraciadament varem picar contra una balla i aquesta a un espectador, per sort tot va quedar en l'espant i no va necessitar ajuda mèdica!

Descripció del traçat: Traçat molt curt on s'ha de destacar una rotonda que s'ha de superar després de fer una forta pendent on s'arriba a gran velocitat. L'asfalt esta una mica gastat i rellisca força cosa que complica encara més la baixada.

Total participants: 31
Premi: 3r classificats